Je bevindt je nu op een gearchiveerde challenge. Deze is niet meer actief, maar je kunt wel alle berichten en pagina’s bekijken. Klik hier om de huidige challenge te bekijken of ga via ‘ARCHIEF’ naar een andere challenge.
Koop ook kromme groente en fruit
Koop ook kromme groente en fruit

Koop ook kromme groente en fruit

Durf voortaan ook minder mooie groente en fruit in je boodschappenkar te leggen. Vaak laten mensen groente en fruit liggen omdat de ‘looks’ niet goed zijn. De kleur wijkt af, of het formaat of de vorm. Of er zit een deuk of kras op de schil zit. Dat is zonde! Want deze groente en fruit smaken net zo goed en zijn net zo lekker als de ‘perfecte’ varianten.

En neem ook eens een single banaan mee. Dit zijn de losse bananen die achterblijven, omdat mensen vooral een tros met bananen kopen. Of er net een afhalen en achterlaten in het schap. Deze single banaan smaakt natuurlijk net zo lekker als die aan de tros. Wanneer niemand deze producten koopt, belanden ze uiteindelijk in de afvalbak.

De organisatie Kromkommer heeft op een rijtje gezet wat jij kan doen om kromme groente en fuit te redden. Want ook al zijn kromme groente en fruit (nog) niet structureel te scoren in het schap, we kunnen er wel met zijn allen voor zorgen dat daar verandering in komt én dat ze niet verspild worden, aldus Kromkommer. Meer informatie op: kromkommer.com

foto: Kromkommer.com

Deel deze pagina op: Facebook Twitter E-mail