Je bevindt je nu op een gearchiveerde challenge. Deze is niet meer actief, maar je kunt wel alle berichten en pagina’s bekijken. Klik hier om de huidige challenge te bekijken of ga via ‘ARCHIEF’ naar een andere challenge.
Koken met kliekjes
Koken met kliekjes

Koken met kliekjes

Blijft er na de maaltijd, of bij het bereiden ervan, veel lekkers over?

Met tips voor deze lekkere maaltijden kun je meer met je restjes doen. Wij smullen ervan:

  • Dip je overgebleven groente, kruiden, brood in een heerlijke kaasfondue.
  • Heb je kleine restjes vlees, groente en vis in je koelkast liggen, dan kun er ook mee gourmetten.
  • Van restjes groente kun je een heerlijke soep maken.
  • Of er je pizza mee beleggen.
  • Heb je een stukje kaas over, rasp het dan en strooi het over je bord pasta.
  • De olie uit het potje zongedroogde tomaten kun je best nog gebruiken om iets in te roosteren, te wokken of te bakken.
  • Bruine bananen het lekkerst om te gebruiken in je zelfgebakken bananenbrood, of bak er bananenpannenkoekjes van.
Deel deze pagina op: Facebook Twitter E-mail