Je bevindt je nu op een gearchiveerde challenge. Deze is niet meer actief, maar je kunt wel alle berichten en pagina’s bekijken. Klik hier om de huidige challenge te bekijken of ga via ‘ARCHIEF’ naar een andere challenge.
Samenvatting weekopdracht #1

9 maart 2020

Samenvatting weekopdracht #1

Samenvatting weekopdracht #1

De eerste weekopdracht zit erop! Hoe is het jullie vergaan?

We vroegen jullie met de eerste weekopdracht om aan te geven welke van de 10 genoemde stellingen voor jou waar zijn. Gemiddeld hebben alle deelnemers 5 stellingen aangekruist die voor hen van toepassing zijn. Wij zijn benieuwd of dat aan het eind van de maand is veranderd, en of dit dan hoger uitkomt. Met het geven van de dagelijkse tip hopen we jullie hierbij te helpen.

Is het restafval of gft/gfe?

De tweede opdracht staat klaar je in Logboek. Weet jij welke genoemde afvalsoorten in de gft/gfe-container horen? Vind je het lastig en twijfel je waar het stuk afval te laten? Wie weet weten de andere deelnemers wel het antwoord op jouw vraag. Op Ontmoet kun je je vraag stellen aan de andere deelnemers en eigen tips delen.

Nieuwe weging op de Restafvalmeter

Ben je benieuwd of je na deze week al een verbetering hebt in je hoeveelheid restafval? Nu is een mooi moment om nogmaals te wegen en een nieuwe meting toe te voegen. De nieuwe weging kun je invoeren op je profiel. Daar zie je ook je vorige weging terug.  Landelijk is het gemiddelde 8,8 kg, oftewel 1,5 vuilniszak per week. Doe jij het beter?

Deel deze pagina op: Facebook Twitter E-mail