Je bevindt je nu op een gearchiveerde challenge. Deze is niet meer actief, maar je kunt wel alle berichten en pagina’s bekijken. Klik hier om de huidige challenge te bekijken of ga via ‘ARCHIEF’ naar een andere challenge.
Brievenbuspost
Afvalcoach Irado

Irado Afvalcoach

Brievenbuspost

Wat merk jij bij deze eerste opdracht? Valt het tegen hoeveel (onnodig) papier je elke dag uit je brievenbus haalt?

4

Reacties

Janneke Daniels

Ik heb zelf al jaren een Nee Nee sticker op mijn brievenbus. Dit helpt enorm. Soms krijg ik toch onverwachts reclame omdat de sticker genegeerd wordt. Dan bel/mail ik het bedrijf en meld dit, zodat het niet nogmaals gebeurd. Daarnaast ontvang ik zo veel mogelijk digitaal.

Marieke Korporaal

Beste Irado, toen jullie (schattige) afvalcoach eindelijk langs kwam was deze niet genoeg op de hoogte Om antwoord te geven op mijn lijstje vragen , oa van de tips die jullie nu geven over bijv. het niet hoeven scheiden van vensterenveloppen. Volgens mij moet die instructie aan die mensen nog wat beter , maar ik ben blij dat ik nu wel het goede antwoord ken!

Afvalcoach Irado

Beste Marieke, gelukkig dat het nu wel duidelijk is. Er zijn best veel ‘regels’ in afvalland dat het best lastig maakt het allemaal uit te leggen. We hopen met deze challenge iedereen op weg te helpen.

Afvalcoach Irado

Beste Janneke, wat goed dat je er bovenop zit!

Geef een antwoord

Deel deze pagina op: Facebook Twitter E-mail