Je bevindt je nu op een gearchiveerde challenge. Deze is niet meer actief, maar je kunt wel alle berichten en pagina’s bekijken. Klik hier om de huidige challenge te bekijken of ga via ‘ARCHIEF’ naar een andere challenge.
BioBasura Service App
Ylonca Leon

Ylonca Leon

BioBasura Service App

Wat zouden de bewoners van Schiedam er van vinden, als er een simpele app zou zijn waarmee je aan kunt geven dat je gescheiden afvalzak vol zit en hij bij je thuis wordt opgehaald, wanneer jij dat aangeeft 7 dagen in de week. Afvalzakken krijg je bij het aanmelden thuis afgegeven.

BioBasura Service App
3

Reacties

Arjan Arjan

Lijkt mij dat zoiets een paar centen zal gaan kosten en voel er niets voor meer te gaan betalen.
Zelf produceer ik nog maar 3 zakjes rest per jaar max.
Moet je zo ver lopen naar de dichtstbijzijnde container?

Ylonca Leon

Ja klopt, alleen ik streef ernaar om de app 5€ pm te maken inclusief de zakken voor alleen het afval wat jij wilt weggooien. En bij het registreren kan je je persoonlijke pas scannen zodat je afvalheffing omlaag kan omdat je een persoonlijk verbruik aantoont via de app

Ylonca Leon

Als jij het zo goed doet…. is het natuurlijk prima en ga zeker zo door, dan is het gewoon niet iets voor jou en blijf je het zelf weggooien. Alleen er zijn genoeg mensen die afhankelijk zijn, of bij de afvalcontainers komen die vol zitten, juist omdat er niet gescheiden wordt.

Geef een antwoord

Deel deze pagina op: Facebook Twitter E-mail