Help
Waarom moet ik mij registreren om deel te nemen?

Om deel te nemen aan de uitdaging ‘Doe Mee Met Minder Afval’ vragen we je eenmalig een profiel aan te maken. Heb je je al eerder aangemeld, dan kun je direct inloggen.

Door je aan te melden creëer je een persoonlijk profiel waarop je je eigen voortgang bijhouden, andere deelnemers kunt ontmoeten door tips te delen en te reageren op bijdragen van anderen.

De gegevens van je profiel en de resultaten van je weekopdrachten zijn alleen voor jou zichtbaar. En deze kun je op elk moment aanpassen. Lees in ons privacy verklaring hoe we vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens.

Hoe gaan jullie om met mijn persoonlijke gegevens?

De gegevens van je profiel en de resultaten van je weekopdrachten zijn alleen voor jou zichtbaar. En deze kun je op elk moment aanpassen. In onze privacy verklaring leggen we uit hoe we vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens.

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Log in op je profielpagina en voer in het veld bij e-mailadres je nieuwe e-mailadres is. Na het klikken op BIJWERKEN, wordt je e-mailadres automatisch bijgewerkt. Je ontvangt hiervan een bevestiging op je nieuwe e-mailadres.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Klik op je profiel op ‘wachtwoord vergeten’ om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Je ontvangt dan een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Ik ontvang geen (bevestigings)mails in mijn mailbox?

Helaas kunnen we niet voorkomen dat naar jou verzonden e-mail in je spam- of reclamebox terechtkomt. Heb je deze al gecheckt? Geen e-mail ontvangen, neem dan contact met ons op.

Kan ik de antwoorden van de opdrachten nog wijzigen?

Jazeker, klik op ‘Bewerk je opdrachten’ om je antwoord aan te passen. Vergeet niet op de knop BIJWERKEN te klikken.

Waar laat ik mijn soorten afval?

Duidelijke informatie over hoe je afval kunt scheiden hebben we vastgelegd in de afvalscheidingwijzer. Iedere gemeente heeft een eigen versie omdat de aanbiedregels per afvalstroom in elke gemeente anders kunnen zijn.

Op de website van Irado kun je de afvalscheidingswijzer van jouw gemeente raadplegen.

Heb je na het lezen van de afvalscheidingswijzer nog vragen over afval scheiden? Kijk dan ook eens op www.afvalscheidingswijzer.nl.

Het lukt mij niet om berichten de posten op Ontmoet. Wat nu?

Neem contact met ons op door een bericht te sturen naar info@doemeemetminderafval.nl.